son günlerin populer konusu internetten para kazanmak



Son günlerin en popüler konularından birisi de internetten para kazanmak.Bu iş o kadar gelişti ki, internetten kazandığı parayla geçinen kişiler hızla çoğalmaya başladı.Bu konuda size şu servisler ödeme yapar onları kullanın, bu servisler ödeme yapmaz boşuna zamanınızı harcamayın gibi öneriler yerine biraz sabırla internetten voleyi vurup sadece gol atmayı değil golü 90a atmayı anlatmaya çalışıcam.İnternet artık para kazanma konusunda ciddi bir sektör oldu.Bu sektörün farkında olan aktif internet kullanıcılarıda
sürekli internetten nasıl daha fazla para kazanabiliriz diye düşünüyor.Artık çoğu kişi için amaç internetten para kazanmak değil, yeni amaç internetten daha çok para kazanmak.Bazıları temeli sağlam tuttukları için internetten hem para kazanıyor hemde başka insanlara kazandırıyor.Bazılarıda bi türlü internetten para kazanamamaktan yakınıyor.


Bu yazımda internetten para kazanmak için neler yapmalıyız onu yazmaya çalışıcam...:



-Sitenize reklam alarak para kazanmak istiyorsanız sitenizi ilk açtığınızda hemen reklam koymayın veya hemen reklam için başvurmayın. site açtığınızda sizin ilk amacınız sitenizi tanıtmak ve sitenizin hitini artırmak olsun.Sitenize reklam almak ikinci planda kalsın.Hiti çok düşük sitelere boşuna reklam almayın.Sonunun hüsran olma ve zamanınızın boşa gitme olasılığı çok yüksektir.Kısacası, önce sitenizin reklamını yapın sonra sitenize reklam alın.



-İnternetten para kazanmak denince aklınıza sadece sitenize reklam almak geliyosa yanlış yoldasınız.Çünkü internetten para kazanmak için sitenize reklam almanın dışında, arama yaparak, reklamlara tıklayıp açılan sayfada 20-30 saniye bekleyerek vs. daha biçok şeyle internet aleminde para kazanabilirsiniz.



-İnternetten para kazanmak istiyorsanız mutlaka bir banka hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.Bunun yanında ileriki zamanlarda işi ilerletmek isterseniz paypay hesabıda açabilirsiniz..



-Zamanınızı ptc sistemlerde harcamayın.



-Sitenize reklam verilmesine ön ayak olmak için promosyon yapabilirsiniz.Mesela 6 aylık reklamlarda %20 indirim veya 4 aylık reklam verene 1 aylık reklam gösterimi hediye gibi..



-Aslında siteler için en önemli reklam verenlerin başında arkadaşlık siteleri geliyor.Bikaç güvenilir arkadaşlık siteninin ortaklık sistemine kayıt olup sitenize bannerleri yerleştirmek bikaç kişisin kendi sitesine ziyaretçi çekmek için verdiği reklamlardan daha fazla kazandırabilir.Bi kişinin sitenizde banneri yayınlanması sonucunda kazanacağınız 1 aylık ücreti, arkadaşlık sitesinin banneri sayesinde 1-2 haftada kazanabilirsiniz..



-Eğer site içeriğiniz arkadaşlık siteleriyle alakalı değilse ve arkadaşlık sitelerinin bannerleri sitenizde abes kaçıyosa gittidigiyor gibi sitelerdende reklam alabilirsiniz.



Son söz olarak mutlaka ama mutlaka önce sitenizin reklamını yapın sonra sitenize reklam alın diyorum.Şimdilik anlatacaklarım bu kadar.Eklemek istediğiniz bilgiler varsa yorum olarak gönderebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder