Igor (2008)

Filmin konusu Malaria Krallığın da geçer eskiden bol güneşli insanların ferah içerisinde yaşağı Malaria krallığına bir gün karabulutlar çöker ve bir daha Malaria dan ayrılmaz tarımla geçinen insanlar fakirleşir bunun üzerine Kral Malbert insanların geçinebilmesi için yeni bir yol tasarlar bu yol şeytani icatlatdır bu icatları icat edenlerde şeytani bilim adamlarıdır. Toplumda oldukça güzel bir mevki olan şeytani bilim adamı mevkisi birçok kişinin ulaşmak istediği hedeftir. Bütün şeytani bilim adamlarının bir de her dediğini yapan IGOR adını verdikleri yardımcıları vardı IGOR lar sadece kendilerine söyleneni yapar icat yapamazlar daha doğrusu buna izin verilmez fakat bu igorlardan biri kendi icadını tasarlamaya başlar filmin konusu da bu igor çerçevesinde gelişen olaylarla ilerler.

Film hakkındaki görüşlerime gelince konu bana göre zayıf kalmış belkide animasyonu tasarlarken yaş sınırını düşük tutmalarından da kaynaklabilir. Karakter animasyonları fena olmasada konun ilerleyişi gelişen olaylar başarılı animasyonlar dikkate alındığında idare eder diyelim genel olarak otur izle unut kategorisinde bir animasyon, animasyon filmlere merakınız varsa seyredin.

Seslendirenler: John Cusack (Igor), Myleene Klass (Dr. Holzwurm), Robin Walsh (Dr. Holzwurm s Igor), Matt McKenna (Dr. Herzschlag), John Cleese (Dr. Glickenstein), Steve Buscemi (Scamper)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder