Facebook Bu İstek Gönderilemiyor

Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanılmasını önlemek amacıyla, bu istek gönderilemez. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et. Bu mesajı bir hata sonucu gördüğünü düşünüyorsan, sorunu bildirebilirsin.

Arkadaş eklemeye çalışırken “This Request Can’t Be Sent” mesajı ile karşılaşıyoruz. Buna Yeni bir facebook saçmalığı diyip geçelim.

This Request Can’t Be Sent

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can’t......... be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you’re seeing this message in error, you can report the problem.

Bu ingilizce cümlenin Türkçeye çevirisi:

Arkadaşlık İsteğiniz Gönderilemedi Facebook kötüye kullanımı önlemek için, bu isteği gönderemiyor. Daha fazla bilgi için Yardım Merkezi’ni ziyaret edin. Eğer yanlışlıkla bu mesajı aldığınızı düşünüyorsanız, sorunu rapor ediniz.

Arkadaş eklemeye çalışılırken alınan bu uyarının sebebi, son zamanlarda çok arkadaşlık isteği göndermiş olduğunuzdan kaynaklanıyor.

Bu uyarı kendiliğinden düzeliyor. Düzelmesi için bir süre beklemeniz gerekiyor.

Örneğin: 5 dakika da, 3 tane arkadaşlık daveti gönderirseniz 1 gün Facebook’ta arkadaş ekleyemiyorsunuz.

Facebook’ta şuan bu sistemi kullanıyor. Süresini tam hesaplamadım.

Diğer bir çözüm yolu da rapor etmek olacak. Durumu rapor edip birkaç gün bekleyiniz. Umarım en kısa sürede şu sinir bozucu “This Request Can’t Be Sent” mesajından kurtulursunuz.

Bir de Facebook, This Request Can’t Be Sent uyarısını sistemi devre dışı bırakabilir.

Çünkü şikayetler arttı. Ve Facebook kullanıcıları bu yeniliği hiç sevmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder