Sercan (serkan) Akçiçek Yakalandı..

r10.net üyeleri başta olmak üzere birçok kişiyi dolandırmış olan tam bilinmiyor ismi serkan veya sercan akçiçek yakalandı..

ADANA ve Kırıkkale'de, kurdukları internet sitesi üzerinden dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 4 kişi, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kaldıkları eve yapılan operasyonlarla yakalandı.

Adana ve Kırıkkale'de kurdukları internet sitesi üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddia edilenlere yönelik polis teknik takip başlattı. Ardından operasyon düzenleyen ekipler, Adana'da Ramazan K.'yı (23), Sercan A. (19), Okan A. (51) ve Davut Ö.'yü (26) de Kırıkkale'de yakaladı. Zanlılarla birlikte bir masa üstü ve 2 laptop bilgisayar da ele geçirildi.
Telefonlarına kontör göndermek isteyen kişilerin internet üzerinden ‘Hepsi Com’ sitesine girerek telefonlarına kontör yükletilmesini istedikleri, bu sırada kendilerinden istenen kredi kartı numaraları ve şifreleri alınıp, hesaplarının boşaltıldığı belirtildi. Zanlıların, elde ettikleri bilgiler doğrultusunda ilgili kişilerin hesaplarını boşaltıp, alışveriş yapıp, lüks hayat yaşadıkları tesbit edildi.

Gözaltına alınan 4 zanlı, yapılan sorgulamalarından sonra Adliye'ye sevk edildi. Zanlıların, Kırıkkale'de yaklaşık 120 kişiyi, Türkiye genelinde ise binlerce kişiyi aynı şekilde dolandırarak mağdur ettikleri ortaya çıktı.
TUTUKLANDILAR
Kurdukları internet sitesi üzerinden dolandırıcılık yaptıkları belirlenen Ramazan Karaca (23), Sercan Akçiçek (19), Davut Öztürk (26) ve Okan Akgül (51), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak Kırşehir Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kırıkkale emniyet müdürlüğünede ilgilerinden dolayı teşekkürler ben suç duyurusunu direk kırıkkale emniyet müdürlüğüne yapmıştım 10 gün önce oldukça ilgililer bir telefon bir faxla herşeyi hallediyorlar. Keşke en başta organize olsaydık daha çabuk iş biterdi ama kredi kartı doladırıcılığı işine yeni başladıkları için bu son olayları çok dikkat çekmiş yapılan suç duyurularıda tuz biber oldu. Zaten sercan akçiçek için dosya açmışlar tüm dilekçeleri toplamış adamlar



İnternet dolandırıcıları yakalandı - Hürriyet
SON DAKİKA HABER: İnternet Üzerinden Vatandaşların Hesabına Girerek Paralarını Çalan Şebeke Çökertil
İnternet Dolandırıcıları Yakalandı | HaberKale.com

3 yorum:

  1. Ş.refsiz o kadar kişinin kanını emdi burnundan fitil fitil gelsin

    YanıtlaSil
  2. AXSOY nickli r10 üyesiyim r10 da örnek dilekçe vs. gibi paylaşımlarım olmuştur madurlar için her türlü desteği sağlarım.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil