Cisco, NetApp ve VMware aynı takımda

Cisco, NetApp ve VMware Salı günü yaptıkları açıklamada sanallaştırma teknolojilerindeki güvenliği arttırabilmek için birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Üç şirketin birlikte oluşturdukları seksen sayfalık belgede, sanal bir sistemin nasıl kurulması ve sanal uygulamaların nasıl güvenli bir şekilde çalıştırılması gerektiğini anlatıyorlar. Önceden test edilmiş ve onaylanmış bir sanallaştırma mimarisi sunmak için kolalrı sıvayan şirketlerden Cisco Nexus switch'lerini, NetApp sanal depolama sistemlerinde mantıksal bölümlemeler sunan MultiStore yazılımını ve FAS depolamasını, VMware ise yine sanal sistemleride mantıksal bölümlemeler oluşturan vShield güvenlik yazılımı dahil edilmiş vSpehere sanallaştırma yazılımını sağlıyor.
Sistem entegratörleri ve kanal partnerleri ayrıca bu üç şirket tarafından oluşturulmuş yazılım ve donanımları paket halinde satışa çıkartabilecekler.
Bu açıklama her ne kadar yeni bir teknoloji ortaya koymuyor olsa da, bu üç şirketin yazılımları ile donanımlarını bir araya getirip etkin bir şekilde kullanabilmek müşteriler açısından sorunlar çıkartabiliyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder