Burak Çetinay, Fujitsu Satış Müdürlüğü’ne atandı

Fujitsu’da daha önce Teknoloji Satış Yöneticisi olarak görev yapan Burak Çetinay, Teknoloji Satış Bölümü Müdürlüğü’ne atandı.

Fujitsu Türkiye yeni büyüme stratejilerini destekleyecek yönde satış organizasyonunda bazı yeni düzenlemeler gerçekleştirdi. Fujitsu Teknoloji Satış Bölümü’nde yapılan düzenleme sonucunda daha önce Teknoloji Satış Yöneticisi olarak görev yapan Burak Çetinay, Teknoloji Satış Bölümü Müdürlüğü’ne atandı.

Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim’e bağlı çalışacak olan Burak Çetinay’ın daha önceden olduğu gibi veri depolama sistemlerinin satış sorumluluğu devam edecek. Teknoloji Satış Bölümü’nde sunucu ürün grubundan sorumlu Emrah Büyüksomer ve istemci ürün grubundan sorumlu Gökhan Özveren, Fujitsu Teknoloji Satış Bölümü Müdürü Burak Çetinay'a raporlayacaklar.

Kasım 2007 itibarıyla Fujitsu Siemens Computers 'Kurumsal Depolama Ürünleri Uzmanı' olarak göreve başlayan ve şu an Fujitsu bünyesinde 'Teknoloji Satış Müdürü' olarak çalışan Burak Çetinay, 1999 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezun oldu. Kariyerine 1999 yılında İstanbul Pazarlama A.Ş.’de Depolama Uzmanı olarak başlayan Çetinay, 2000 yılında Tepum Teknoloji A.Ş.’de Depolama Sistem Uzmanı, 2001 yılında Remivac’da Depolama Sistem Uzmanı, Servus Bilgisayar A.Ş.’de 2003 yılında Partner Yöneticisi, 2005 yılında Depolama Çözümleri Grup Yöneticisi olarak görev yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder