Bu da iPad katili

Asus Tablet
Apple, geçtiğimiz gün büyük bir sükseyle Apple iPad'i kullanıcılara tanıttı. Önümüzdeki aylar içerisinde kullanıcılara sunulacak bu cihazın rakipleri de tabii ki gecikmedi.
Asus'un Tegra 2 platformu bazlı tablet bilgisayarını hazırladığı söyleniyor. Söylenene göre Asus'un geliştirdiğ bu cihazın içerisinde ARM Cortex 9 tabanlı bir işlemci bulunuyor. Ürünü iPad'e göre avantajlı duruma geçiren en büyük özelliği Multitasking, yani çoklu uygulamalarla birlikte çalışabilme özelliğini destekleyecek olması. Yani Asus'un elinde Apple'a karşı bulundurduğu en büyük kozun bu olduğunu söyleyebiliriz.
Biraz da yeni kullanılacak platformdan bahsetmemiz gerekirse; Tegra 2 platformunun Full HD desteği bulunuyor, yani 1080p içerik oynatabiliyor. Aynı zamanda Asus'un ürünü harici bir HDMI bağdaştırıcısıyla birlikte dağıtacağı da söylentiler arasında. Bu da üründeki HD içeriği büyük bir ekranda rahatlıkla izleyebileceğiniz anlamına geliyor. Aynı zamanda Asus Tablet'in iPad'den daha ucuz olması bekleniyor.
Firmanın 'iPad Katili'ni mart ayı içerisinde dünyanın en büyük bilişim fuarlarından birisi olan CeBit'te tanıtacağı söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder