Asus, iPad’e Karşı Eee Pad’i Bileyliyor

Apple’ın iPad’ini tatmin edici bulmayanlardan mısınız? İşte rekabet bunun için gerekli. Piyasadaki her modelin farklı alternatifleri bulunmalı. Eee Pad onlarca alternatiften sadece biri olacak.

TechRadar Asus’un kurumsal başka yardımcısı Eric Chen ile bir röportaj yapmış ve can alıcı soru şuydu: “Asus, Apple iPad’e rakip bir ürün çıkarmayı planlıyor mu?”
Asus Eee Pad Temsili Resim 

Asus Eee Pad Temsili Resim
Chen, “elbette” diye sözüne başlayarak Eee Pad’i örnek gösterdi. Şu ana kadar söylentilerle anılan Eee Pad, böylece resmileşmiş oldu. Yöneticinin açıklamalarına göre Eee Pad’in ARM tabanlı bir işlemcisi ve 3G bağlantısı olacak. Chen, kullanıcı arayüzünün kullanıcıların video ve müzik içeriğe en rahat ulaşabilecekleri şekilde tasarlandığını da sözlerine ekledi. Dediklerine bakılırsa iPhone’un bu kadar tutulmasının sebebi de kullanıcı arayüzüymüş. Meraklanmadık desek yalan olur.
Söylentilerle haberimize devam edelim. Eee Pad, iPad’den donanım yönüyle üstün olabilir çünkü Nvidia’nın Tegra 2 yonga-sistemine sahip olacağı kulağımıza geldi. En azından 3B oyun yönüyle ön plana çıkabilir. ARM işlemcisi olduğuna göre büyük ihtimalle Google’ın Android işletim sistemini görebiliriz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder