Emlakçılar Yasa Peşinde !

Emlak sektörünün en büyük eksiklerinden biri olan, Emlak Müşavirleri kanunu için emlakçılar harekete geçti. Yıllardır bir türlü yasası çıkmayan mesleğin sorunları günlük yaşamı önemli ölçüde etkiler bir hal aldı.

Emlak Müşavirleri bir türlü yasalaşmayan mesleğin itibarını geri kazanabilmek için konuyu gündeme getirme peşindeler. Bunun için Marmara Emlak Müşavirleri Derneği belli bir süredir yürütmekte olduğu Kanunumu İstiyorum Kampanyasına ek olarak e-imza kampanyası başlatma kararı aldılar.

Kanunumu İstiyorum Kampanyasıyla sektörün büyük bir çoğunluğundan destek alan MAREMDER, ikinci aşamada kamuoyundan destek alma peşine düştü. Bunun için www.kanunumuistiyorum.com adında e-imza kampanya sitesi düzenleyerek yayına aldılar.

MAREMDER Emlak ile günümüzde ilgili olmayan kimse olmadığını ve emlak eşittir hayat sloganıyla herkesin Emlak ile öyle veya böyle ilgisi olduğunu düşünmekte. Herkesin bu konuya destek vererek daha sağlıklı emlak alışverişlerinin oluşmasında piyasanın düzene girmesinde rol oynamasını bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder