Video projektörlerinin yetenekleri arttı

Dijital görüntüleme ve baskı teknolojileri alanının önde gelen markası Epson, iş dünyasının profesyonellerine yönelik geliştirilen yeni projektörlerini Türkiye pazarına sunuyor...
 http://medya.zaman.com.tr/2010/02/02/epson.jpg

Sinemalar, konferans salonları, okullar ve toplantı odalarında kullanılmak üzere son teknoloji ile geliştirilen bu yeni video projektörler; yüksek parlaklık değerleri, kolay taşınabilirlik ve dengeli fiyat �erformans özellikleri ile öne çıkıyor. Swissotel'de gerçekleşen tanıtım toplantısına Epson Uluslararası Kanal Geliştirme Müdürü Renato Vincenti, Epson Video Projektör Ürün Grubu Müdürü Carla Conca ve Epson Türkiye Ofisi Müdürü Sevil Kanat katıldı.
Epson ağırlıklı olarak iş dünyasına hitap eden, konferans, okul, dershane ve sinemaların kullanımına yönelik yeni video projektörlerini Türkiye pazarına sundu. Yeni ürünlerin Swissotel'de gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Epson Türkiye Ofisi Müdürü Sevil Kanat, yeni cihazları iş dünyasının ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiklerini söyledi. Basın toplantısında, profesyonel kullanıma yönelik çok sayıda yeni projektör ve özellikle oyun tutkunlarının ilgisini çekecek bir ev sineması projektörü görücüye çıktı.
Sahip oldukları inovatif teknolojilerini iş dünyasının yanı sıra, eğitim sektörünün de kullanımına sunduklarını belirten Kanat, "Yeni cihazlarımız tüm ihtiyaçları karşılayacak işlevsel özelliklere sahip. Kullanıcının karşısına çıkan olağanüstü sorunları, aşırıya kaçmayan basit çözümlerle donattık. Hızlı çözüm ve kullanıcı dostu özelliklerine rağmen, fiyatlarını son derece dengeli ve cazip bir seviyede tuttuk" diyor.
Epson video projektörlerinde izinsiz kullanıma karşı kilit sistemi...
Basın toplantısında yeni Epson teknolojisi ile tasarlanmış G5000, EB-Z8000, EB-7, EB-1900 ve ultra-short-throw (kısa mesafe) yansı cihazı serilerinden demo ürün de sergilendi. Ayrıca evde oyun tutkunları için mükemmel bir seçenek olan TW450yi tanıtan Kanat, günümüzde güvenlik konusunun önem kazanmasından hareketle yeni ürünlerine bu yönde özellikler de eklediklerini anımsattıktan sonra şunları söylüyor: "Yeni seri video sunum cihazlarına, istenmeyen kişilerin kullanmasını engellemek için kilit sistemi koyduk. Böylece, cihazları sorumlu olmayan ellerin kurcalamasından kurtardık. Küçük ofis veya sınıflarda yerin dar olmasına rağmen göz kamaştıran ışık ve gölge etkisini azaltan özellikler ise sunum veya eğitimin sorunsuz devam ettirilmesini sağlıyor."

Toplantıda bir konuşma yapan Epson Uluslararası Kanal Geliştirme Müdürü Renato Vincenti , yansı cihazlarında kullandıkları son teknolojinin boyutlarına değinerek, "Kullanıcılara üstün performansın yanı sıra, güvenlik, esneklik ve kolay taşınabilme özelliklerini bir arada sunuyoruz. Yeni seri yansı cihazlarımız arasında kısa mesafede bile son derece iyi görüntü yansıtabilenler var. Yansı cihazlarımız arasında PC'den bağımsız sunumlarda bile kullanılabilenler var" dedi.
Epson'dan okullar için özel üretilen daha hafif ve küçük projektör serisi: EB-7 !
Eğitim alanında sınıf içlerinde kullanıma uygun yeni EB-7 projektör serisi; EB-S7, EB-X7 ve EB-W7 modellerini içeriyor. Bu serideki cihazlar esnek yapıları ve kolay taşınabilme özelliklerinden dolayı, tüm sınıf ve küçük boyutlu ofislerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Öğretmenlere, sınıflar arası taşıma konusunda kolaylık sağlayan bu yeni projektörler, mevcut cihazlara göre yüzde 30 daha küçük ve yüzde 15 daha hafif olarak tasarlandı. Seride bulunan tüm cihazlar, kabloya (RGB) gerek kalmadan USB'den bilgisayara bağlantı imkanı da sunuyor.
Konferans salonları ve oditoryumlarda bile full HD görüntü kalitesi...
Olağanüstü görüntü kalitesi ve yüksek parlaklığı ile öne çıkan Epson EB-Z8000 serisi, kullanıcının özellikle güvenirlik ve kullanım esnekliği ihtiyaçlarına odaklanıyor. Projektör serisinde, EB-Z8000WU ve EB-Z8050W modelleri bulunuyor. 7000 lümeni aşan CLO (renk ışığı çıktısı) özelliğinden dolayı görsel kalitesini övünülebilecek seviyeye ulaştıran seride yer alan yansı cihazları geniş salonlarda bile HD kalitesinde görüntü sunuyor. Yaratıcı bir tasarım ürünü olan EB-Z8000 serisi projektörlerden bulunan dual-lamba sistemi sayesinde, yüksek WUXGA ve WXGA çözünürlüklerde de mükemmel netlik sağlayarak konferans salonları, oditoryumlar ve aydınlık ortamlarda bile en iyi çözümü sunuyor.
Küçük sınıflı okullara ideal çözüm sunan ultra-short-throw dönemi başladı!
Epson ultra-short-throw yansı cihazları serisinde EB-460i, EB-450Wi, EB-450W, EB-440W ve EB-460 modelleri bulunuyor. Bu serideki beş model, kısa mesafede bile son derece iyi görüntü yansıtabilme özelliğine sahip. Özellikle, standart ve interaktif beyaz tahtayla birlikte kullanım için ideal olan söz konusu seride yer alan projektörler tasarlanırken, kısa mesafede gözü rahatsız eder derecede kamaştıran ışığı ve gölge karışımını azaltmak amaçlandı. Eğitmenler için birçok bağlantı ile uygunluk sağlanabilen kısa mesafe projektörleri aynı zamanda, interaktif kalem kullanımına olanak tanıyan modeller içeriyor ve ikisi bir arada USB görüntüsü sağlıyor. Mikrofon çıkışına da sahip olan ve lamba ömrü uzun olan projektörler, PC'den bağımsız sunumlarda da kullanılabiliyor.

Ofis dışındaki sunumlarınız için kablosuz yansı cihazı serisi: Epson EB-1900 serisi...
EB-1925W, EB-1920W, EB-1915, EB-1910 ve EB-1830 video projektör modelleri ile pazara sunulan Epson EB-1900 serisi cihazları, ofis dışındaki sunumlar için ideal çözümler için tasarlandı. Kabloya gerek kalmadan bağlanabilme özelliğinden dolayı, sunumların sorunsuz yapılmasını ve böylelikle zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor. 3500 �4000 ansilumen ile White Color Output teknolojisi sayesinde gerçek parlaklıkta görüntü kalitesi sunan yansı cihazları, yaklaşık 3.5 kilogramlık ağırlıkları ile taşınabilir bir alternatif haline geliyor.
Tiyatro ve sinema salonlarına akıllı kurulum olanağı sunan EB-G5000 serisi ideal bir seçenek!
EB-G5000 serisi projektörler güçlü, parlak görüntü yansıtmanın yanı sıra, çok sayıda izleyiciye erişimi sağlamak için tavana asılabiliyor. Söz konusu projektörler, çok büyük şirket toplantıları, tiyatro salonları, sinema salonları ile eğitim ve kültür merkezlerinin salonları ve spor turnuvaları gibi etkinliklerde rahatlıkla kullanılabiliyor. İnanılmayacak derecede kompakt olan cihazlar, 7 kg'dan hafif oldukları için tavana montaj sırasında fark yaratıyor. Lens birimi ortalanmış olan G5000 serisi projektörleri kolayca hizalanabiliyor. Modüler lensler ise tek bir hareket ile yerine oturtularak takılıyor ve hızlı değişim imkanı sunuyor. EB-G5150NL, EB-G5200WNL, EB-G5300NL ve EB-G5350NL olarak adlandırılan tüm modellerinde ayrıca hırsızlığı önlemek ve tamamen sabitleyebilmek amacıyla, özel vida bulunuyor.
Epson TW450 ile 'Extreme Gamer' fırtınası esmeye başladı!
Büyük ekranlara HD kalitesinde görüntü yansıtan bir video projektör olan Epson TW450, basın toplantısında tanıtılan son teknoloji projektör serilerinin içinde ön plana çıkan tek ev sineması projektörü olarak fanatik kullanıcılara sunuluyor. Evde, özellikle maç, eğlenceli oyunlar, vizyon filmlerini keyifle izleme keyfini katlayan TW450, 3LCD teknolojisine sahip ve günışığında bile yüksek kontrast özelliği sayesinde parlak ve doğal görsellerin büyük ekranlarda izlenmesine olanak sağlıyor. İnteraktif bilgisayar oyunu tutkunlarını 'extreme gamer' kavramı ile tanıştıran ve modern tasarımı ile dikkat çeken bu yansı cihazı, günlük hayatın akışına kolayca adapte olabiliyor. 2500 ansilumen ile gün ışığında bile güçlü Color Light Output (CLO) yani renk çıkışı sağlayan TW450, HDMI, video, S-Video ve RGB'ye rahatlıkla bağlanabiliyor. USB girişiyle, dijital fotoğrafları da mükemmel kalitede izlemeyi sağlayan özelliklerinin yanı sıra, özellikle hızlı hareket eden oyunlarda renklerin ayarlanabilmesini sağlayan özel oyun modu seçeneğini de sunuyor. Cihaz ayrıca, dahili hoparlöre de sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder