40'lık Meltem'den podyumda kalça şov


 Manken gibi fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Meltem Cumbul, ilk kez podyuma çıktı. Deri giyimini hazır giyime taşıyan DESA, Sonbahar \ Kış 2010- 2011 sezonu kazır giyim ve çanta kolleksiyonunu ilk kez İstanbul Fashion Week kapsamında moda tutkunlarına sundu. DESA, Fred Tutino'nun 40'lı ve 50'li yıllardaki kadınsı çizgileri günümüze uyarlayarak yarattığı 'DESA kadını' ile ilk kez İstanbul Moda Haftasında ve ilk olarak Meltem Cumbul'la tanıttı ve izleyenlerden tam not aldı.

İstanbul Fashion Week Defilesi kapsamında podyuma çıkan Cumbul adeta yeniden doğdu. Uzun zamandır bir projede yer almayan Cumbul, DESA"nın tasarımcısı Freud Tutino"nun kendisi için özel tasarladığı deri-şifon karışımı gece elbisesiyle podyumda yürüdü. Bacaklarındaki şifon tülü, ilk turundan sonra çıkaran Cumbul'un, ritmik hareketlerle dansederek seyircilere doğru kalça hareketleri yapması alkış tufanına sebep oldu. 40 yaşındaki Cumbul, podyumda değme mankenlere taş çıkardı.

Defileden sonra kısa bir röportaj veren Cumbul, "Olabildiğim kadar doğal olmaya çalıştım. Ruhumdaki özgürlüğü dışarı çıkardım. Defile için özel bir rejim yapmadım, her zamanki halim. Podyumda yaptığı şov da tamamen doğaçlama hareketlerdi. Teklifler gelirse değerlendiririm" dedi.

Modayı yakından takip ettiğini söyleyen Cumbul, "Modayla aram gayet iyi. Her şeyi takip ederim. Ama bu moda olan her şeyi üzerimde görmek isterim demek değil. Gidişatı takip etmek hoşuma gidiyor. Ama her zaman kendi tarzımda giyinmeyi tercih ederim" diye konuştu.


Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder