Kaos Etkinliği Rehberi Bölüm 4, İngilizce forumdan çeviridir Knight Online Chaos

Vuruş düzeni ayarlanması

Yetenekleri artık tanıdığımıza göre kullanacağımız yetenekleri kullanacağımız düzeni ayarlamaya geldi. Kaos etkinliğine girdiğinizde kutularda sadece beş yetenek olduğunu göreceksiniz. Bu kutuları yeniden düzenlemeniz gerekecek çünkü kullanabileceğimiz 12 yetenek var.

Üzerinde durulması gereken noktalar burada özetleyeceğim. Sonunda da kendi tercihimi ekleyeceğim.

Hali hazırda gelen ilk beş yeteneğe bir bakalım:

Spirit Sword, Ice Counter, Fire Sword, Tears Of Angel, ve Sprint. Bu iyi bir dizilim sayılır. PK yaparken de ben 4. kutuya iksir koyuyorum. Bu yüzden bana göre sorun yok.
İki yetenek bölümü kullanabiliyorsunuz bu nedenle ikisinin iksir açısından uyumlu olmasına dikkat edin. Mesela birincide 1 numaralı kutuda ikincide 8 numaralı kutuda olması eminim ki pek bir işe yaramazdı.

Bazıları birazdan açıklayacağım şeyi kullanışlı buluyor olabilir, ben böyle düşünmüyorum. Spirit Sword yeteneğini her listenin en başına koymak ve küp yeteneklerini ikincisinde 6. 7. 8. kutulara dizmek. Böylece yetenek listesini genişleterek bunlara fare ile tıklayarak kullanabilirsiniz.

Benim listem aşağıdaki gibidir:

1. Bölüm:

-Spirit Sword—Ice Counter—Fire Sword—Tears Of Angel—Sprint—Stealth—Poison Knife

2. Bölüm:

-Ice Sword—Fire Sword—Stun Lightning—Tears Of Angel—(BLANK)—Killing Blade—Drain Restore—Light Pit


-Güçlendiriciler

Burada küplerin ve puanların nasıl işlediğinden bahsedeceğiz.

Küpler bu etkinlikte güçlendirici nesnelerdir. Kayan dev kutular olarak gözükürler ve kaçırmanız imkansızdır. Küpü almanız için karakterinizle içinden geçmeniz gerekir. Küplerin avantajları nelerdir ?

Kısaca açıkladığım gibi küp yeteneklerini edinmenizi sağlarlar. Hangi yeteneği edineceğiniz o anki sıralamadaki yerinize bağlıdır.

Savaşta dört sıralama grubu bulunuyor. Birinci kısım ilk %20'lik kısımdan oluşuyor. İkinci grup %20 ile %40 arasında kalan kişiler. Üçüncü grup %40 ile %80 arasında kalan kişiler. 4. grup geri kalan herkesi içeriyor.

Eğer birinci grupta iseniz Light Pit alıyorsunuz.

İkinci grup Drain Restore alıyor.

Diğer gruplardakiler Killing Blade alıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder