Kaos Etkinliği Rehberi Bölüm 3, İngilizce forumdan çeviridir Knight Online Chaos

9. Stun Lightning
IPB
 Image

Bu, kullanabileceğiniz tek alan etkili yeteneğinizdir. 60 seviye lightning alan etkili büyüsü gibi görünmekte olup alandaki tüm oyunculara 2,000 hasar verir. 2 saniyeliğine oradaki oyuncuları kilitleme ihtimali vardır.

Normal lightning nova yeteneği kadar bir uygulama süresi vardır ve durdurulabilir. 60 saniye sonra yeniden kullanılabilir.

10. Light Pit
IPB Image

BU BİR KÜP EŞYASI YETENEĞİDİR*. Light Pit tamamen Light Feet yeteneği ile aynıdır. Hızınızı %200 arttırır. 10 saniye sürer ve 10.2 saniye sonra yeniden kullanılabilir.

Sıralamada üst seviyede iseniz bu yeteneği kullanabilirsiniz (ileride açıklanacak)

11. Drain Restore
IPB Image

BU BİR KÜP EŞYASI YETENEĞİDİR*. Bu bir iyileştirme yeteneğidir. 10,000 sağlık puanınızı 20 saniye içinde geri kazanmanızı sağlar. Yeteneğin görünüşü 45 seviye iyileştirme büyüsü gibi gözükür. Anında kullanılır. Animasyonu yoktur ve 60 saniye sonra yeniden kullanılabilir. Bu yeteneği sıralamada 2. seviyede iseniz kullanabilirsiniz. (ileride açıklanacak)

12. Killing Blade
IPB Image
BU BİR KÜP EŞYASI YETENEĞİDİR*. Bu tüm yeteneklerden en iyisidir. Basitçe açıklamak gerekirse, bu yetenek anlık bir öldürme yeteneğidir. Rakibinizin ne kadar sağlık puanı kalmış olursa olsun, onu tek vuruşta anında öldürür. Yakın dövüş yeteneğidir ve 60 saniye sonra tekrar kullanılabilir.

13. Throwing Stone

Basitçe oldukça kullanışsız bir yetenektir. Bunu kullanmak yerine herhangi başka bir yeteneği kullanabilirsiniz. Yaptığı iş bir kaya fırlatarak 10 sağlık puanı hasar vermenizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder