Kaos Etkinliği Rehberi Bölüm 2, İngilizce forumdan çeviridir Knight Online Chaos

4. Tears Of Angel
IPB Image

Bu en önemli yeteneğinizdir; iyileştirme yeteneği. Bu yeteneği anlatmadan önce bilmeniz gereken, bu iksir gerektirmeyen bir yetenektir. Kendinizi iyileştirirsiniz ve bunun için iksir kullanmanız gerekmez.

Bu yetenek sağlığınızı 1,000 sağlık puanı arttırır ve iki saniyede bir yeniden kullanılabilir.Bundan başka açıklanacak bir özelliği yoktur.

5. Sprint
IPB Image

Bu Rogue ve Warrior sınıflarının sahip olduğu Sprint yeteneğinden biraz farklıdır. Yapılma süresi olmayan anlık bir swift yeteneği olarak düşünebiliriz. 10 dakika etkisini sürdürür ve 6 saniyede bir yeniden yapılabilir. Yeniden dirildiğinizde kullanacağınız bir yetenektir.(Ayrıntılar daha sonra)

Bundan daha hızlı koşmanızı sağlayacak yetenek ise "Light Pit" olarak geçer, ki onu da ilerleyen bölümlarde anlatacağım.

6. Stealth
IPB Image

Rogue sınıfının saklanma yeteneğine oldukça benzeyen bu yetenek 2-3 saniyelik bir uygulama süresine sahiptir ve durdurulabilir. Kullandığınızda karakteriniz 30 saniyeliğine görünmez olur. 30 saniye sonra yeniden kullanabilirsiniz.

Şu durumlar haricinde görünmez kalırsınız:

1. Bir yeteneği kullanmaya başlamak.
2. "Tears Of Angel" kullanmak.
3. herhangi bir saldırı almak.

Bu etkinlikte lupin gibi bir yetenek olmadığından, görünmez olduğunuzda saldırı almanızın tek yolu, uzaktan kullanılan bir yeteneğin arasına denk gelmek veya bir lightning nova'nın altında kalmaktır.

7. Poison Knife
IPB Image

Bu yetenek düşmanınıza o anki sağlığının %20'si kadar bir hasar verecektir. Bu yetenek ile ilgili belirgin stratejileri daha sonra açıklayacağım. 3 saniyede bir yeniden kullanılabilir ve hedefe çok hızlı ulaşır.

8. Ice Sword
IPB Image

Bu yetenek uzaktan kullanılan bir buz yeteneğidir. 0 hasar verir, 3 saniyede toplam 3000 hasar vermiş olur. Düşmanı %50 yavaşlatma şansı vardır. 6 saniye sonra yeniden kullanılabilir hale gelir.

Fire Sword yeteneği gibi bazen bu yetenek de kafasına göre takılabilir. Kullandıktan sonra çok seri bir şekilde koşarsanız veya bir yeteneğin peşine hemen kullanmaya çalışırsanız sorun çıkarıp “casting failed” hatası verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder