ABBYY FineReader 10.0.102.105 Corporate Edition (Multilanguage) (FULL)

~ ` ABBYY FineReader 10.0.102.105 Corporate Edition ` ~
(EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL + TABIKI KURULUM ACIKLAMASI)

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 10.0.102.105 Corporate Edition
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: Rapidshare.com + Hotfile.com
Durum: Yüklendi




Programin Özellikleri;

Piyasanın en çok tanınan, ödüllü OCR yazılımlarından ABBYY FineReader yeni sürümü ABBYY FineReader 10 ile etki alanı artırılmış ve geliştirilmiş özellikleriyle alanının en başarılı yazılımlarından olmayı sürdürüyor.

ABBYY FineReader 10 ile taranmış bir resmi text haline sıfır hata ile dönüştürebilir ve pek çok taranmış döküman üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Program Türkçe dil desteği, el yazısı desteği, gelişmiş ve kullanışlı arayüzü, profesyonel kullanımlar için pratik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Program en karışık belgelerden, cep telefonuyla çekilmiş fotoğraflara kadar her türlü dökümanı en kusursuz şekilde yazıya aktararak, editlemenizi ve dilediğiniz formatta saklamanızı da sağlıyor. Ayrıca PDF formatlı bir dosyayı taradıktan sonra Word, Excel gibi programlara da dönüştürebilirsiniz.



ABBYY FineReader 10 Sürümünde Neler Yeni?;

Performans ve Etkinliği Artırılmıştır
ABBYY FineReader yeni sürümünde arkaplan imajlarını algılama, yüksek çözünürlüklü resimlerde işlem yapma, faks gibi okunması zor belgelerde ve dijital kamera ve cep telefonu kameralarıyla çekilmiş resimlerdeki etkinlik oranı artırılmıştır. Programın belgeleri PDF'ye aktarma hızı da %50 oranında artırılmıştır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=343069

Basit ve Etkili Bir Arayüz
Programın geliştirilen arayüzü minimum efor harcayarak maksimum iş yapmanızı sağlıyor. Program görselliğe ağırlık verdiği arayüzünde amacınıza en basit şekilde ulaşmanızı hedefliyor. Dökümanda işlem yapmak istediğiniz ve sizin için öne çıkan alanları belirleyerek en hızlı şekilde işlem yapabilirsiniz.

Taranmış Dökümanları HTML'e dönüştürerek E-Book Oluştuma
Program bu versiyonunda belgeleri HTML formatına da dönüştürebiliyor. Programla dilerseniz bir kitabı e-book haline getirebilir ve bölümlerine ayırabilirsiniz. Esnek bir HTML formatına dönüştürdüğünüz bir belgeyi web sitesine koymak için düzenleyebilmekte mümkün.

PDF Dökümanlarını 10 Kata Kadar Küçültün
ABBYY FineReader 10 sürümünde PDF dökümanları arşiv ve paylaşım için daha küçük boyutlara getirilebiliyor. PDF formatındaki bir belgeyi görsel kalitesini kaybetmeden 10 kata kadar küçültmenizi sağlayan program bu yeni özelliğiyle belgeleri dönüştürme zahmetinden kurtulmanızı da sağlıyor.

ABBYY ADRT
Program ABBYY ADRT özelliğiyle birden fazla sayfa üzerinde düzenleme ve formatlama yapmanıza izin verir. Özellikle Microsoft Office belgeleri gibi çok sayfalı belgelerde tek düzenlemeyle bütün sayfalarda değişiklik yapmanız mümkün. Sayfa başlıkları ve numaraları, font özellikleri, dipnotlar üzerinde yaptığınız değişiklikleri tüm sayfalarda uygulamanızı sağlayan program böylece kullanıcıları önemli bir zaman kaybından kurtarmış oluyor.

3.Nesil Kamera OCR
Program yeni sürümüyle sadece dijital kameralarla çekilmiş görüntülerde değil cep telefonu kameralarıyla çekilmiş resimlerin yazıya dönüştürülmesinde de çok etkili kullanılabiliyor. Programla 3 boyutlu görsellerde perspektif düzeltmesi, bulanıklık giderilmesi gibi işlemlerde yapılabiliyor.

İster Yazı İster Resim
ABBYY FineReader 10 dergi, gazete gibi yazı ve resimlerin bol ve karışık olduğu belgelerde bile en iyi sonucu verebiliyor. Resim üzerindeki bir yazıyı bile algılayabilen programla dilerseniz fotoğrafları ayıklamakta mümkün. Program dönüştürme aşamasında sizin istediğiniz seçeneklere göre bir belge oluşturabilir.

ABBYY Screenshot Reader
ABBYY FineReader 10 yeni sürüm şerefine ABBYY Screenshot Reader programını da ücretsiz olarak veriyor. ABBYY Screenshot Reader ile bilgisayar ekranını yakalayarak ister resim ister yazıları kaydedebilir ve dökümanlarınızda kullanabilirsiniz.


ABBYY FineReader 10.0.102.105 Corporate Edition (FULL)

Rapidshare.com Linki

 Hotfile.com Linki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder