Vee iPhone 4 Türkiye'de!

Resmi distribütör olan Bilkom henüz getiremedi ama yeni iPhone'lar Gold ile ülkemize giriş yaptı!

Uzunca bir süre merakla beklenen, anten problemi yüzünden haftalarca eleştri yağmuruna tutulan yeni iPhone 4 nihayet ülkemize giriş yaptı.

Maalesef daha önce de iPad ile yaşadığımız durumun bir benzeri gerçekleşti. Hatırlayacağınız gibi Apple'ın resmi distribütörü olan Bilkom, iPad'i ülkemize getirmediği için Migros dahil değişik kanallarda iPad'ler çok yüksek fiyatlarla satıldılar. İşin ilginci iPad'ler hala resmi olarak ülkemize giriş yapmadılar. Bilkom bu ürünü satan firmaları mahkemeye vermekle tehdit edip gözdağı verse de durumda herhangi bir değişiklik olmadı. Bilkom bu ürünlere garanti desteği vermeyeceğini açıklayarak ayrıca bir tepki daha toplamıştı.

Şimdi aynı senaryo iPhone 4 için yaşanıyor. Ürünü ülkemize resmi distribütör Bilkom değil Gold Bilgisayar getirdi. Muhtemelen Bilkom bu telefonlara da garanti desteği vermeyecektir.

Altunizade, Bahçelievler, Levent, Forum İstanbul 212 Power Outlet mağazaları ve www.gold.com.tr internet sitesinden satın alınabilen iPhone 4'lerin 16 GB'lık versiyonu şu anda 2.695 TL gibi uçuk bir rakama satılıyor. 12 taksitli fiyat ise 2.780 TL'ye çıkıyor.

Distribütör yoluyla giriş yapsa çok daha ucuza satılabilecek olan iPhone 4'ler şu an için sadece beklemeye dayanamayacak Apple hayranlarına hitap ediyor diyebiliriz.

Her yönüyle yeni iPhone 4 burada!

Yeni iPhone'u satın almayı düşünüyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder