Suda Seks

Seks deyince akla ilk ıslak ve ateşli kelimeleri geliyor. Özelliklede su içindeyseniz. Suda seksinde kendine göre tehlikeleri var.

http://askmen.mynet.com/images/ask-ve-seks/seks-tuyolari/suda-seks.jpg

Sualtında cinsellik yaşamak isteyenler ise çok dikkat etmeli. Suda tehlikesiz bir cinsellik için bu tavsiyelere gözatın.

Seksi ama güvenli mi?

Suda seks eğlenceli gözükebilir ama güvenli değildir. Suyun içinde kondom kullanamazsınız. Araştırmalara göre klor ve sıcak su prezervatifin sağlamlığını bozuyor. Bir diğer problemde sudan dolayı kondomun kayması ve çıkması. Yedek kondom almakta yararvar.

Islak kalın

Su içinde olduğunuz için kuruluk olmayacağını düşünürüz. Su kadınlarda bazı durumlarda vajinal bölgelerinde kurumaya yol açabilir. Siz kuruluk için çeşitli kremleri yinede kullanın.

Biraz ıslanma vakti

Yukardaki gerekli önlemleri aldıktan sonra artık suda aşkı yaşayabilirsiniz.

Havuzda: Burada seçiminiz özel havuzunuzdan olmalı. Havuzda yüksek klor kadınlarda enfeksiyona yol açabilir buna dikkat etmek gerek. Havuzda merdiven ve köşeler sizin daha kolay cinselliği yaşamanızı sağlayacaktır.

Küvette-duşta: Eğer küvetiniz küçükse partnerinizle rahat hareket edemeyebilrisiniz ama duş seks için daha ideal biryerdir. Hem su partnerinizi rahatsız etmeyecek hem de geniş alan kolayınıza gelecektir. Duşta tehlike dolu dakikalar yaşamamak için ayağınız kaymasın diye terlik giyebilirsiniz yada yere birşey serebilirsiniz.

Açık sular: Kadınların vajinaları için tuzlu su en iyi seçenek değildir. O yüzden daha kısa ve kolay bir seks deneyin. Kum kaçmalarınada dikkat etmeniz gerekiyor. Ayaklarınızın yere basması ve dalgasız bir günün seçilmeside gerekiyor. Ve özelliklede boş olan bir saat ve plaj bulmalısınız.

Sulu rüyalar

Suda cinsellik hijyenik açıdan tehlikeler taşısada fantezi için önsevişme hadisesini planlayabilirsiniz. Daha sonra da ateşli bir seks için hazır olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder