Zidane:''Kaka, Madrid'de..''

Kaka, Milan'da kalacak mı, ayrılacak mı? Florentino Perez ilk büyük bombayı patltacak mı? Bu soruların cevabı merakla beklenirken, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in danışmanlığını yapan Zidane, Kaka'nın Real Madrid'le sözleşme imzaladığını söyledi.

Haftaladır spor basının meşgul eden ve herkesin sonucunu merak ettiği Real Madrid-Kaka transferinin gerçekleştiğini Zinedine Zidane duyurdu.

Florentino Perez'in çiçeği burnunda danışmanı Zinedine Zidane, Romalı Fransız defans oyuncusu Vincent CandelaNın jübilesi için bulunduğu İtalya'nın başkenti Roma'da ilk resmi açıklamayı yaptı.

Zidane, basının Kaka transferi ile ilgili soruları üzerine, ''Kaka Real Madrid'le imzaladı bile'' dedi.

Efsane orta sahaya "Los Galacticos'ta" forma giyerken giydiği 5 numaralı formanın Kaka'ya verileceği hatırlatılması üzerine, ''Bundan mutluluk duyarım. Bende kıskançlık yoktur'' diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

Dünya Kupası eleme maçları için Brezilya Milli Takımı'nda bulunan Kaka'nın 11 Haziran'dan sonra Bernabeu Stadı'nda muhteşem bir törenle medyaya tanıtılması bekleniyor.

Real Madrid'in Kaka'ya ve menajerine 10'ar milyon avro peşin, Standart Liege'de oynayan kardeşi Diago'ya 1 milyon avro vermesi beklenirken, Kaka'nın Real'e maliyetininin 90 milyon avroyu bulması bekleniyor.
Kaynak:Ajansspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder