Düşmanımızı Tanıyalım: SİVRİSİNEK

Öncelikle bu yazımı sonuna kadar bıkmadan, usanmadan okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum,

Yer: Bir yurdun 2 kişilik odası...

Sivrisinek denen hayvan oğlu hayvan ki bence hayvanların içinde en hayvan olanı, dün gece beni hayattan bezdirdi. Bir hayvan, jaws'dan bile daha mı insanı sinir eder? Jaws, sivrisineğin yanında sirkte gösteri yapan köpek gibi geliyor gerçekten Havaların ısınması ile, sivrisineklerin ortaya çıkması "kahretsin yine mi, yaz geldi" gibi bir takım söylemleri de ortaya çıkartıyor.

Peki, bu sivrisineğin ne faydası var?

Araştırmalarım sonucunda, sivrisineğin doğa da zincir döngü de bir yeri olduğunu gördüm, lakin kurbaaların karınlarını doyurmanın yanı sıra başka bir faydasını göremedim.

Sivrisinek'ten aids bulaşır mı? Diyelim, bir aids li kişinin kanını aldı bu hayvan, sonra geldi sizi soktu aids size bulaşır mı? Cevabı hayır, bulaşmaz. Çünkü sivrisinekler bir insan'ın kanını aldığın da ki sadece dişileri alıyor, yumurtalarını salgılayacak proteini elde ettiğinden uzun süre başka bir insana saldırmıyor zaten aids virüsü de sivrisineğin hücrelerinde barınamıyor.

Diğer ülkeler bu konuda ne yapıyor?

Mesela, Amerika, sivrisineklerin yatağı olan bataklıkları kurutuyor, onlar sivrisineğin bi işe yaramadığını anlamış olacak ki soylarını tüketmek için var güçleri ile mücadele veriyor..

Biz nasıl önlemler almalıyız?

Bilimum, detan, raid, vs vs gibi sinek öldürücü spreyler sanki sivrisineklere parfüm gibi geliyor. 1 kutu sprey boşalttım banamısın demedi hayvan. Bu yüzden en güzeli, eski anneanne yöntemi. Yani terliği alıyorsunuz, duvarda konmuş olan hayvan'ın iğne kısmına doğru yavaşça bir hareket ile "şaaak" diye vuruyorsunuz ve hayvan sizlere ömür.

Yok ben fantazi yapıcam diyorsanız da,

1 adet deodorant, 1 adet zippo (ki sadece artislik amaçlı zippo, diğer ateşliyiciler de olur). Duvarda duran mahlukatın yanına usulca yaklaşarak, deodorant ın ucuna ateşliyiciyi koyuyoruz. Sivrisinek sizden aldığı kan ile kafa yaparken siz intikam almayacak mısınız? Tabi ki alacağız Deodorantı sıkarken aynı anda ateşliyiciyi de ateşliyoruz böylelikle sivrisinek denen kımbıl hayvan kızarmış oluyor.

İnsanoğlu'nun en büyük icadı, sinek ızgarası.

İş yerlerinde, kasaplar da gördüğünüz bu enfes icat bu hayvanlar için en güzel ölüm aleti. Mor bir ışıkla hem etrafa hoş bir atmosfer sağlayan, hemde kuş kafesi görünümüyle güzel bir dekor oluşturan cızzzzzz makinaları bence yüz yılın en büyük icadı. O mor ışığın cazibesine kapılan sivri akıllı, bilmem kaç Watt elektirği yeyince çıt diye bir ses eşliğinde rahmetli oluyor.

Neden uyuzsun bu hayvanlara?

Uyuzum çünkü,

-Şuan itibari ile 1 gündür bu mahlukatlar yüzünden uyuyamadım. 15 adet sivrisineğin diğer tarafa ışınlanması için yardımcı oldum gayet başarılı bir operasyon oldu.
-Oramı buramı sokuyorlar, hadi kol, bacak anlarım da e bilader, senin ayak serçe parmağında işin ne? Git kolumdan sok
-Bir oda da 2 kişi kalıp, sivrisinek sadece sizi sokarsa ne yaparsınız? Uyuyan oda arkadaşınıza kullandığınız parfümden 3-4 pıss sıkarsınız böylelikle sizin üzerinizde ki koku gider masumca uyuyan oda arkadaşınıza da geçer, sivri böylelikle hem sizi hem oda arkadaşınızı sokar
-Normal sinekler gibi konduğunda hissedebilsek amenna, hayvan kanımı emdikten sonra hissediyorum ve buna uyuz oluyorum.
-Kıbrıs ta ki sineklerin iğnesi çivi gibi, kot pantolon un üzerinden sokuyor vampirler.
-O kadar böcek, inek, köpek, kedi varken neden insan kanıyla beslenirler ki bunlar, git ineğin kanını çek hem sürekli sebze yiyor hayvan daha sağlıklı bizde ne kadar hastalık ararsan var


Bu anlamlı mücadelemizde, sizler de düşmana acımayın, gördüğünüz yerde şaplağı kafasına vurun, dişe diş kana kan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder