facebook üyelerini kızdıracak yazı :)

  • Facebook arkadaşlık sitesi olarak kurulmuştur , eğer arkadaş bulma işiniz facebook'a kaldıysa ölün daha iyi.
  • Facebook gibi birbirlerinden saçma web siteler yüzünden güzelim Türkçemiz bozulmaktadır. Özenti olarak yaşamını sürdüren binlerce salağın kelimeler içerisine çeşitli sayı ve karakterler katarak oluşturdukları cümle yapılarıyla amaçarının ne olduğu dahi henüz tespit edilememiştir.Türkçeyi normal kullanmak varken büyüklü küçüklü yazıp aralarına çeşitli işaretler koyup yerli yersiz kelime parçalamalar gibi yapılan salaklıklar Türkçemize büyük ölçüde zarar vermektedir.
  • Millete resmini göstermeye çok meraklı bir gurup salağın oluşturduğu sitede , herkes kendi fotoraflarını çeşitli açı ve şekillerde koyarak milletin bakmasını istemekte.Özellikle kızların bunu yapma amaçları henüz öğrenilememiştir.Ne kadar saçma bir olay olduğuda zaten burdan ortaya çıkmaktadır , sizce bi kız neden resimlerini erkeklere göstermek ister , kendisini beğendirmek için mi ? yoksa erkeklerin kendilerine bakmalarından hoşlandıkları için mi?...
  • Facebook'a eklenen resim ve videolar , art niyetli kişilerin ellerine geçtiği taktirde , facebook üyeleri kendilerini bir adult sitede çok rahat bir şekilde görebilirler.Özellikle kızları etkiliyen bu hususta , kızların bunları bilmesine rağmen neden hala resim eklemeye devam ettikleride hala tartışılmakta.
  • Erkek ve kızların samimi olduğu bu saçma sitede bazen kızlar kızlığını , erkeklerde erkekliğini unutup saçma yorumlar yazmaktadırlar , bunlarda gelenek göreneklerimize büyük ölçüde zarar vermektedir , hadi gelenek ve göreneklerimizi boş verelim sizce bunlar görgü kuralları çerçevesindemi !!! . Özellikle kızların erkeklere , sevgilisiymiş veya ailesinden biriymiş gibi yorumlar yazmasıda saçmalığın daniskasını oluşturmaktadır. Nerde bizim terbiyeli ve ahlaklı Türk kızlarımız , hepsi erkeklerin gözüne girmek için mi veya başka bir sebepten dolayı tam olarak bilinmemekte ama kendilerini namus yoksunu haline getirmişlerdir. Bu devirde gerçektende temiz kız bulmak çok zor.
  • Kızların kendilerinden geçtiği bu sitede , kızların genel olarak amaçlarının hiç biri bilinmemekte nedenmi gelin şöyle birkaç soru sorup cevaplamaya çalışalım.
  1. Sizce kızlar neden resimlerini facebook'a ekler , erkekler görsün diyemi yoksa kendilerine sevgili aradıkları içinmi?
    Cevap:
    Cevap hem erkekler görsün diye hemde kendilerine sevgili bulmak için , çünkü bir kızın resimlerini başka hangi nedenden dolayı bir erkeğe göstermek isterki , belliki erkeklerin kendisine bakmasından hoşlanıyor yoksa niye facebook hesabı açıp neden erkekleri arkadaş olarak eklesinki. Sadece kız arkadaşlarının bakmasını istiyorsa neden o zaman erkeklerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul etmekte , eğer ediyorsa neden resimlerini erkeklere gösterme gayreti içerisinde , kısacası soruyorum size resimlerinizi millete göstermek zorundamısınız.?
  2. Sizce neden kızlar facebook'ta ilginç yorumlar yazarak kendilerini namus yoksunu biri olarak göstermeyi ister , erkeklere yaranabilmek için mi yoksa kendi benliğini belli etmek için mi ?
    Cevap:
    Cevap hem erkeklere yaranabilmek için hemde benliklerini belli etmek için çünkü biz kızın kız olduğunu hiç unutmaması gerekir bu yüzden karşısındaki kim olursa olsun kız olduğunu unutmadan ona göre yorum yazmalıdır , yazacağı yorumları onu küçültmekten başka hiç bir işe yaramaz , erkekler için kendilerini küçük düşürmeleride ayrı bir salaklık , işte bu yüzden kızlar benliklerini hemen belli eder , eğer o kız namuslu bir kızsa zaten ne yorum yazacağını iyi bilir arkadaşlarıyla olan ilşkisini belli bir çerçecede tutar.ama diyecek tek şey var YAZIK!, yazık sizin kızlığınıda , nerde sizin ahlakınız , size terbiye vermesi gereken aileniz nerde ?
internette dolaşırken buldum , bunu yazan adama sevgilisi büyük yanlış yapmış galiba..

kaynak:www.hacerdemiroren.com

1 yorum: